И огънят не беше само огън,
а тихо обещание нашепва.
И цял живот, да кажа честно, мога
в гората тук със вас да пея "Клетва".
Китарите звъняха без почивка,
нощта се бе заслушала в захлас.
И истина в акордите се свива -
не ще забравя никога за вас. <33
© Мария Todos los derechos reservados