И грее Май - зелен и ведър,
дошъл с надежди и мечти.
И пак утихнала аз вечер
потъвам в топли две очи.
Било ли някога красиво
със парещ топъл миг един,
но с него болката приспивам,
а огънят проблясва в дим.
© Ани Иванова Todos los derechos reservados