18 sept 2010, 10:47

Огънят - VI 

  Poesía » De amor
634 0 14
В блясъка на Слънцето съм, момче,
и не желая да се върна обратно.
Изгубил си пътеката към мене?
Като ти дадох ключ
защо не го опази?
Простих
и те забравих!
Какво има още, момче?
Гладен си?
Седни,
ще те нахраня!

- Топло е!...

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??