Нежни думи в стихове редиш,
„да си щастлива" ми шептиш.
‘Обичам те" ми казваш гласно.
Но моля те, недей, боли ужасно.
В очите ти виждам и любов, и драма,
а в сърцето ти откривам рана.
Рана, че не можеш да ме имаш...
Рана, че щом имаш ме, ме нямаш...
© Джу Джи Todos los derechos reservados