Окъпана в рози и любов,
с мирис на пролет късна!
Тя внасяща на смъртта – живот,
страст – ярко, червена, плътна!
Покрита със лалета жълти,
винаги усмихната, но сама!
Просто намира пътя свой далечен
и следва своята съдба!!!
Целувана от лятото горещо,
докосвана от вятъра приятен!
В романтика потънала, искаща нещо!
Вярваща в пръстена си златен!
Пееща, под дъгата цветна,
даваща ласки, щастие и топлота!
В сърцето й любов вечна…
Тя е най-щастливата на света!!!
© Усмивка Todos los derechos reservados