Народът от неправдата се отчая,
не иска да е беден, а да бъде рая,
но милицията жестоко го гази,
за да може монополите да пази,
а той се бори колкото може,
че е потиснат и разтревожен,
иска въздух, правда, светлина
и да го управляват с човещина!
Писано по повод на побой на паднал на земята човек от страна на полицията.
© Георги Todos los derechos reservados
От фейсбук научих,че ще има контрапротест-за запазването на властта му.Може и това да ме вдъхнови,не знам още.