И днес денят се къпе в своеволие
Искрящи случки с близки хора
Пробуждат здравата ми същност
И ме повеждат все по-горе
Където всъщност тръгнали сме всички
Маратон с успешна дестинация
С подкрепа и междинни станции
С основна цел нестихващи овации
За откривателите на Америки
За откривателите на барута
За откривателите на жените
И за вървящите по пътя...
© Concertino Concertino Todos los derechos reservados