Obra no adecuada para menores de 18 años
Мъже във женски дисциплини
в час със олимпийски правила
крият, ясно е какво, в бикини,
и показват чаровете на женствеността...
А лесбийката сланиноспортна
с ореола на Месията човешки
за финала готви се (тип, порно)
и намигва на спортистките-колежки...
Олимпиада е в Париж, елитен град,
по толерантност биещ и Содом -
На педерастията, петдесет и първи щат,
нормално е това за Евро-дом.
И ръкопляскат травеститите, а с тях
и другите със полове по каталог -
Какво ли значи днес Библейски грях?
Какво ли значат и законите на Бог?...
Май нищо! Е, тук-там някой протестира,
но казват му, че е средновековен ум,
докато шоуто не спира и не спира,
а пък мизерията се рекламира за сапун...
***
Но защо ли с Мохамед не правят гавра?...
Ааа, сещам се, едни опитаха и... гушнаха букета...
Пък Християнството е по-добро, прощава,
но айде, точка, време е да дзепаме атлети...
04.08.2024.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados