Корабът потъва - бавно и непредсказуемо,
корабът потъва - постепенно и недоказуемо,
а капитаните не са на вахта -
не се тревожат за земната ни яхта:
природата гине, бедстват страните,
а те си поделят благата и земите;
продават порно, виагра, дрогерия,
а народите тънат в страшна мизерия...
© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados