Пречистен от неземна красота,
от теб - моя чудесна мечта,
за слънце и пролет жадувам,
теб - ангел, в съня си сънувам!
В дъжд дойде ти - дете,
той напои хубаво цвете -
теб, мой неземен идеал,
на теб сърце съм дал!
© Георги Todos los derechos reservados