Омаяна... бликват сълзи
Ах, радост от сърце желана,
от децата си добри...
Бликва бисерна сълза
и душата с обич пак искри...
Как мило отлитат години,
деца оставят следи...
Грижа, майчина обич,
сърце пулсира, радост струи...
О, надежда бъдеща има,
животът след мене върви...
И дните ще пребъдват,
внуците свидни... идни звезди...
PS - Да бликат от радост сълзи желая на всеки от вас,
да дойде време добро за децата ни, родени след нас!
© Елена Калчева Todos los derechos reservados