22 ene 2008, 5:36

Онеправдание 

  Poesía » Civil
770 0 21
Какъв смисъл има да живееш,
когато си съвсем сам на света.
Без майка, без баща, само крееш,
че си без обич, знае и нощта.
Какъв смисъл има да се смееш,
едни са богаташи, други - не.
Как усмивка да дариш, да попееш,
не хвърля поглед някой да те разбере.
Какъв смисъл - от смисъл ридаещ
и без да стопли нечие сърце...

Ще попее ангел и с теб поиграе,
тъга и болка, с горест отнесе...

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??