Пръстите страстно шарят навсякъде,
починат си миг и продължат...
Палава усмивка на лице се скатава
и с цигарата си димя ли, димя!
Очи гледката устремени улавят.
Наляво–надясно, все се въртят.
Премигват, без да се затварят
и се губя в лоното на мисълта.
Така се завъртат дните и нощите,
претъркулени във виртуалния свят.
Ето така - две души непокварени,
приятелска среща, раздумка във чат!
© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados