Един бедняк видял обява: "Безплатен обяд".
Отишъл и си поръчал една пилешка супа.
А собственикът му казал: "Полагат ти се и три филии хляб.
И те са безплатни! Само после ще те надупя..."
Та тъй и ние се редим пред такива табели,
изящни реклами и не виждаме скритите клопки...
Усмихват се нежно прекрасни модели,
а зад тях се крие оня... с големите топки...
03.01.2015.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados