ОПАСНА БЛИЗОСТ
Преболедувах те! И то - във тежка форма.
(Нанесените поражения са явни!)
Но пак внимавай - сигурно след време
имунитетът ми към тебе ще отслабне...
Стой по-далеч! Страстта ми е заразна!
Ваксината до днес не е открита!
Останките от чувства са опасни,
разсееш се за миг - и те връхлитат!
© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados