23 dic 2011, 13:18

Опасни играчки 

  Poesía » Para niños
799 0 19

Я ги само погледни!

Греят в празничните дни –

пукат, мигат и искрят.

И в един магичен свят

ни потапят неусетно.

Фойерверки многоцветни –

и ракети, и конфети,

и бенгалските свещички...

Как обичаме ги всички!

Радват нашите сърца,

но внимавайте, деца!

Инак толкова прекрасни,

тез играчки са опасни!

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??