30 ago 2017, 18:47

Опит 

  Poesía » De amor, Verso libre
327 0 1

Ще опиташ да ме замениш.
Ще опитам да те заменя.
Докато инатът 
не се предаде
на любовта.
Тогава 
неуспехът на опитите
се превръща
в нов път 
към нас.

 

Само не оставяй
любовта
да се предаде
на ината.
Аз вече те чакам.

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??