От нямане остава ли следа?
Селвер
откъртвам си
малки парченца страх
за да мога да срещна теб
най-големият оставих за ръцете ти
накрая срещнах себе си
когато те няма
и един страх за прегръщане
заобичах черното
завинаги
с болката да не съм първа
© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados