„България ще
се възроди за чудо
и приказ“ - твърдят
господин Чỳдов ведно
с госпожа Приказньòва!
......................................................
алтернативно:
„България ще
се възкреси за чудо
и приказ“ - вярват
госпожа Приказньòва
ведно с господин Чỳдов!
© Стоян Минев Todos los derechos reservados