Опит за словозаигравка в рамки на „хайку“ и „скъсена танка“
от духовните
неща за отлив - пример
жив е любовта
от духовните
неща е пример жив за
отлив - любовта
.....................................
жив е пример
любовта
за отлив
от духовните
неща
любовта е
пример жив
за отлив
от духовните
неща
© Стоян Минев Todos los derechos reservados