26 may 2017, 21:35

Опит за социален хексаметър в рамка на „хайку“ 

  Poesía
307 1 3

Живи и здрави,
щастливи и волни, и
òбичномѝрни!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??