28 may 2017, 23:54

Опит за степенуване 

  Poesía
223 0 2

Стихът душѝ не
позлатява, а с ЛЮБОВ
ги озарява!

 

Стихът света и
озарява, и с ЛЮБОВ
го благославя!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??