28 ene 2007, 13:15

OПИТАХ СЕ 

  Poesía
839 0 5
Опитах се за тебе да напиша
    най-нежните от всичките слова
          и с тях да ти разкажа за мечтите,
                   с най-висшата,неземна красота.
                                Опитах се за тебе да намеря
                   най-силните от всичките молби
           и с тях да те помоля да ме имаш,
     но само не със подлост и лъжи.
опитах се .. - сравнявах те със огън,
     и слагах ти на ангелче крилца,
          превърнах те във вечен спомен,
                 дарих ти най-желани имена.
                       Опитах се ... изписах всички думи,
                 но недостатъчна бе все една,
              която да успее да разкрие
    немирството във моята душа.
Опитах се безчетно много пъти...
     във твоя чест душата си излях,
             сърцето си отдадох.. и умът си,
                      но моля те прости ми .. не успях!


                                        ...защото думите не са достатъчни за теб!
                                                                                          На Ники

© София Ленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??