Ледените пръсти на мъртвите
могат само да ме стоплят...
От устните им мога само
Любовта да отпивам тъмна...
С пръстта обичам да се любя,
когато ухае на трупове...
Защото мъртва съм и аз...
Мъртва от вътре съм...
Студена до мръзнеща...
Кръвта ми е съсирена.
Искаш ли да пиеш???
Опитай си, моля те...
Жива отрова е...
Пътят към Ада е...
А беше някога Клада...
Жив огън за живите...
Сладка... Упойваща...
И леко подканваща...
С аромат на канела...
Хайде, опитай...
Опитай от Мъртвата!
© Ивелина каменова Todos los derechos reservados