Сгушена в тялото ти искам да заспивам
и твоята топлина да е моя в нощта.
От любовта ти нежна искам да отпивам
и да бъда пак най-щастливата жена.
Защото...
Покоряваш ме с поглед и милувки,
тъгите ми стопяваш със усмивка.
С тъпи шеги и леки преструвки
сломяваш образа ми на горделивка.
И затова...
От целувките ти в небесата политам,
за твоите прегръдки горещо копнея.
От любовта ти като пияна залитам
и звънко на света непрестанно се смея.
© Марина Стоянова Todos los derechos reservados