Оплетени спазми
пулсиращи
в залезите
и сами
отдръпват се
едни
в други
откъснати
и обърнали
гръб
в небитието
се ненаситили
потъващи
бавно
по клони
разрасли
в страсти
съня им
там
където
бавно
и пламенно
докосват
се в легенди
преминали
и настръхнали
от допирите си...
© Милен Пеев Todos los derechos reservados
останали
отвъд
сплелите
се погледи
изригващи
в самите
слънца
и под луните
се изпили
оставящи
се до последната
глътка
обич...