Подадена ръка недей отхвърля!
Хвани я здраво, смело я сграбчи!
Не я оплювай, че макар и мръсна
тя в трудни часове ще те крепи!
На зов за помощ ако привикан си,
наместо да откажеш пръв иди!
Приятел ако бъдеш - честит ще си!
След време сам ще оцениш!
Недей изпускай шанса си да бъдеш
добър човек в изгряващия ден.
Светът не е създаден за присъди!
Опора е потребна! Знай от мен!
© Виктория Тасева Todos los derechos reservados