12 sept 2013, 17:44

Определение нямам 

  Poesía » De amor
660 0 3

Само за теб определение нямам,

не мога да си го обясня,

но ми харесва с теб така!

 

Караш ме да летя и целия свят имам,

много повече дори -

преоткривам с теб себе си!

 

Определение нямам,

какво става,

но ме правиш много щастлива,

по-силна и жива!

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??