Коленичù!
И тръните да те бодат до кости.
Удрù земята със чело!
А демоните мозъка да глозгат!
Коленичù!
Изчадие най-грешно!
И ще умреш по нечовешки.
Нормалните се радват!
Смешно ли е?
Коленичù!
На Бог си ти предател гнусен!
Кръвта ти да тече!
Дано във ада да те пуснат!
Коленичù!
От грешниците първи!
И нека те неистово боли!
Дано да няма и съсъд -
кръвта ти да събира черна…
© Иван Иванов Todos los derechos reservados