13 ago 2007, 12:32

Оранжеви вълни 

  Poesía
514 0 5


По цъфналите макове
припламват капчици роса,
сребреят мушици между тях.
От съненото езеро
позлатена вдига се мъгла,
с оранжеви вълни
кротко си играе вятърът.
В клоните на близката бреза
нежна песен славейче запя,
пеперудка трепна с копринени крилца -
просто... слънцето изгря.

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??