15 nov 2020, 19:08  

Глупава овца 

  Poesía » Civil
279 0 0

Народът е като глупава овца  -

предупреждават го хора интелигентни,

но той като немислещите деца

вместо да се пази от политици вредни -

за тях пак ще си даде вота.

Ще му дойде ли акълът в главата,

или ще си загуби живота?

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??