24 Юни 11 г
~&*~ Оргазмено желана си~
Душице моя!
Необуздано вдишвана си!
Кралице, на Душата ми пленена!
Виялице!
ВИЕЛИЦЕ - сега стаена...
ОБИЧАМ ТЕ!!!
ОБИЧАМ ТЕ!!!
Красива моя!!!
Защо съм само стих отронен,
Който между пръстите ти днес изтичам...
Виялице!!!
ВИЕЛИЦЕ - сега стаена...
Лицето ти разгръщам!!!
И в страниците му заспивам...
Дълги часове сънувам~*
Тичам...
ЛЮБИМА МОЯ!!!
Дишаща Вселена...
В дрехите ти искащо се гушвам!
Така мечтал съм ги!
Тъй дълго вдишвал съм ги нямо...
РОБ СЪМ ТИ!
А ти робиня на страстта си...
ЧУВСТВЕНА!
НЕЧУВАНО ЖЕЛАНА!!!
Длан отворена за мене...
Чаша в устните ми днес
Умилкващо засрамена и нежна~*
Виялице!!!
ВИЕЛИЦЕ...
ЛЮБИМА МОЯ!!!
Говорещата ми Раковина...
Прегръщаш ме във мислите
И Сърцето ми усмихваш...
Ручей животворен
И Небе
Цъфтящо в зима~*
ВИЕЛИЦЕ с ръце на Самодива...
Горски Плод сред сняг!
ВЪЛШЕБЕН~*
Стих върху вълна на близост -
Дишащ в мене...
ОБИЧАЙ МЕ!
Обичай ме и ме завивай~*
ТИ!
ПУХ сред Славеева песен...
ОРГАЗМЕНО ЖЕЛАНА СИ!!!
{при все, че тъй стоя безмълвен}
РАЗТОПЕН МОЙ МЕД!
Тиии!!!
ЦВЕТЕ НЕЖНО!
Виялице!
ВИЕЛИЦЕ...
Омилостивена~*
МАГЬОСНИЦЕ!!!
В оранжево и бяло~*
~&*~
{... с цветно моливче изписах странички две ~*}
Л-Е
говореща картина...
http://www.vbox7.com/play:0133d1cfe8
© Л-Е Todos los derechos reservados