Сляхме се в едно море, забрава
Когато за първи път ме ти целуна
Къдриците ти милваха душата ми, камбана
А сърцето пееше в любовно опиянение
И в танц изпаднаха телата ни
Пияни от виното на любовта
Тихи думи,
великолепие отвъд възхвала.
Проблясъци
Екстаз
Послания
Преврат
Експлозия
........ <3
Оргазъм от божествени слънца.
И в този миг на съкровение
чух изумено
как себе си зова
със твоето Име.
© Веселина Маджарова Todos los derechos reservados