Аз съм сигурна, че мога да обичам,
дори отчасти, мисля, мога да се вричам,
но колкото и много думи да изричам,
усещам как за другите отсреща сричам.
Не знам защо и как но често се увличам
и да дори добре да се обличaм,
усещам аз, че погледите не привличам,
на тези към които вечнo тичам.
И колкото и силно да желая да привличам
всеки, от когото силно се отвличам,
не мога виждам аз да ги въвличам
и често себе си и тях отричам.
© Алисън Todos los derechos reservados