Прекалено любов за мъжко сърце
го разрушава и то боледува,
то се нуждае от любов на части,
за да я преглътне и да ù свикне,
но явно аз мога да обичам
само като русалките,
оплитам мъжете в мрежата си
и после аз самата се давя.
© Ваня Иванова Todos los derechos reservados
в синьото на очите им..."