Има те, мой фантазиен свят,
вълшебник танцуващ си,
даряваш свои тайнства,
бряг търсиш примамен,
от път спираш пътник.
И заедно скачате в бъдното
през хиляди дълги нощи -
славно ваяни бродници.
Там, с героите си ще останеш,
под много и звездни простори,
там, с чудните свои нощи,
има те, свят фантазиен си още...
© Мариола Томова Todos los derechos reservados