ОЩЕ
Още гоня на фустите вятъра.
Още целувам гореща плът.
Още пия и си правя театър,
неподвластен на смърт.
Птиците на щастие отлетяха.
На друго място свиха гнезда.
Още търся на дните бялата стряха,
като пеперуда ловя всяка звезда.
© Мимо Николов Todos los derechos reservados
Хареса ми!*
Поздрав!