Още е Август, още.
Още свирят щурците нощем,
Още късно се стъмва и рано зората изгрява.
Още слънцето пари със жар.
Още е лято, макар и към края си.
Още е спокойно морето и пари пясъкът,
Още сбираме мидени черупки по плажа.
Още е Август.
Още на лято ухае.
© П.В.
© Полина Велчова Todos los derechos reservados