Още любя теб, жена красива,
ти си моят чуден райски блян!
Искам ти да бъдеш щастлива,
от теб искам аз да съм огрян!
В нощ тъжна, черна, мрачна
слънцето на небосвода изгря!
За мен всичко на света значиш,
че си прекрасна, чиста и добра!
© Георги Todos los derechos reservados