Още те обичам, любовта ти аз пазя,
нощем тя ме топли, когато съм нещастна.
Още те обичам,
макар отдавна,
любовта ни аз помня,
тя беше прекрасна.
Вечно ще помня твоите целувки,
винаги ще мечтая отново за твоите устни.
Не зная къде си, а как искам да зная,
любовта си пак да ти дам,
да я пазиш до безкрая.
© Нона Маринова Todos los derechos reservados