Честит празник, мила!
Ти си сърце, светлина!
Нежността е победила,
ти чудесна си, жена!
Бъди жива, здрава,
магията твоя ме озари,
нивга няма да забравя
лъчите, що в душа сътвори!
Две очи за теб мечтаят,
за твоята ласка, момиче,
по-прекрасна си от раят,
в тоя студ си ти кокиче!
В студ, в мъка, в неволя
ти ми даваш топлина,
да съм твой е моята роля,
едничка си в живота, жена!
© Георги Todos los derechos reservados