Живеем в безизходни времена,
където да излъжеш е нормално.
Пътечка вярно има глупостта
да бъдеш прям с другия е жалко.
Живеем в неморални времена,
в които днес грехът е позволен
живот без стойност, няма правила
светът на непочтеност е в плен.
Живеем в жестоки времена,
в които помощта е чуждо нещо,
на благото приписва се цена,
а нужда от промяна има спешна!
© Виктория Тасева Todos los derechos reservados
Няма разлика старите във възрастта. Казвам ти го защото виждам какви хора посещават домове за хора в нужда, и даже повечето от тях са по-млади или на моята възраст. Дори и тука виждам как хората пишат за това как виждат бездомни хора и им става мъчно, но никъде не виждам някой да прави нещо с делата си и парите, с които разполага по този въпрос. Колко от вас са спирали бездомни хора, за да ги заговорят и да ги попитат как се чувстват от какво имат нужда? Колко хора стоят с действията си зад това? Колко хора споделят с тях благата вест? Колко хора ходят в домове за бездомни и слепи хора, за да им помагат и да сполдеят благата вест с тях?