Сряда – бесове и празник е красива комбинация,
най-баналната вариация.
Сряда – женски триумф от суета,
жадува се да бъде обичана всяка една.
Сряда – на този празник международен,
мигът ще бъде ли съдбовен?
Сряда – от векове се празнува,
лудостта на 8 март почетно тържествува.
Сряда – простена е всяка женска грешка,
но от утре за нея лихвата ще бъде нечовешка.
Сряда – слънцето гали и пролетта предвещава,
на 8 март на Любовта всяка се надява.
© Симона Господинова Todos los derechos reservados