Това е ден на обич и зюмбюли,
това е ден на нарциси и мед.
Със слънчеви лъчи, като през юли,
от щастие и от любов обзет.
Витае аромат на ранна пролет,
събуждат се земята и небе.
В душите се издига птичи полет,
сърцето пълно е – като море.
И всеки блян роден е в безпогрешност,
с осанка на любимата жена.
Със дързък смях и с мек парфюм от нежност,
със сладък вкус и в розова мъгла!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados