Особената ти черта -
търпение и доброта...
(макар за мен да не е скрита
огромната ти мъжка суета!)
Подходът ти -
вълнуващо различен...
(настояваш да бъдеш обичан?!)
Да бъдеш глезен и ухажван,
и чувствата си да показвам...
Не искаш само забавление,
не търсиш просто приключение -
поиска ми да ти даря
доверието си и любовта!
Особената ми черта -
жаждата за свобода...
Подходът ми -
да те предизвиквам и смущавам
да се любя страстно,
след това... да бягам !
Да те възпявам в стихове,
а пред теб да не казвам
желаната дума...
да предизвиквам взривове
и сред руините да се изгубя!
Да искам да те прегърна,
а вместо това да си тръгна!
Особената ни черта -
подвластни сме на любовта...
© Ани Атанасова Todos los derechos reservados