13 ago 2009, 12:35

Остани 

  Poesía » De amor
887 0 1

Погледнеш ли в очите ми, ще видиш

светът, събран във кукленските ириси.

Загледай се във тях, ще се откриеш,

ще се познаеш, без да питаш ти ли си.

 

Мини през огъня на лудите ми мисли,

стопли душата си в пожара, изгори!

Повярвай в приказните мои истини,

не се страхувай! Просто остани...

© Зорница Петровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??