Танцува страхът
на ръба на спомена
с една плаха мечта…
Тъгата
нежно докосва
струните на радостта…
Долита нечакано
вярата
със криле от сълзи,
сплита гнездо
от надежди изсъхнали…
И моля я: ОСТАНИ!!!
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados