Остани
Ласките ти вечно ще жадувам,
устните ти нежни ще сънувам,
в огъня ще вляза на мига,
за да се спася от самота.
Остани докато свят светува,
аз цял живот очаквах теб,
тъй както океанът се вълнува,
когато среща се с брега.
Остани докато бие в мен сърцето,
докато грее слънце на небето.
"Остани" - пак шепна аз
със топъл, умоляващ глас.
© Тонка Стефанова Todos los derechos reservados
с обич, Тонка.