Остани до мен Нека преглътнем сълзите
Остани до мен Нека променим нещата
Остани до мен Докато угаснат звездите
Аз вече съм смирен от ударите на съдбата
Трудно е да вярваш когато си лъган ден след ден
Трудно е да вярваш когато бил съм с тебе лош
Трудно е да вярваш Но аз съм вече променен
Спри да ми повтаряш че не струвам пукнат грош
И бурята утихва след като се нагърми
И слънцето изгрява и прогонва мрака
И водата потича след като се размрази
Аз вярвам че по-добри дни ни чакат
© Мъртвец Todos los derechos reservados