Защо напускаш ме? Къде си тръгваш?
Със теб споделях моите мечти,
аз искам още дълго да прегръщаш
мен, с галещите слънчеви лъчи.
Ти трябваш ми сега, как да те пусна?
И като пясък в шепа изтървах
душата ти, ала недей да бързаш,
следите чувствам с твойта топлина.
© Данаил Таков Todos los derechos reservados